Заїдала стрес: Переможниця "Холостяка" показала фото до схуднення на 16 кг - так вона виглядала після розлучення з Богданом

Переможниця 11 сезону шоу "Холостяк" Анна Богдан показала, як виглядала в один з найскладніших періодів свого життя. Після розлучення з екс-главою Офісу президента Андрієм Богданом дівчина набрала зайві кілограми та перестала подобатися собі в дзеркалі, передають Патріоти України.

"Ось знаєте, хтось після розставання ріже каре, відрізає чубок або фарбується. Ну а я що? А я поправляюсь на 16 кг. У це складно повірити, дивлячись на мене зараз, але це так", - поділилася Аня в Instagram та показала фото, як виглядала в той період.

Дівчина розповіла, що вона їла багато солодкого, та її об'єми поступово стали рости. Від надлишку цукру в організмі з'явилися і проблеми зі шкірою. Після цього Анна вирішила взяти себе в руки і почати худнути.

Дівчина відмовилася від солодкого, підключила тренування в залі та LPG-масаж, і вже через півроку вона скинула 13 кг. На цьому переможниця "Холостяка" зупинятися не стала, і продовжила вести правильний спосіб життя.

Богдан зазначила, що ніколи не сиділа на дієтах і закликає дописувачок "не насилувати організм". "Дівчата, все можна, головне - обережно. І моя порада не насилуйте організм всякими дієтами та голодуванням! Користі це не принесе точно! Головне: любіть себе будь-якою! Ніколи не підлаштовуйтеся під ідеали суспільства і моду! Будьте такою, як вам комфортно! Головне - будьте здорові", - резюмувала Анна.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...