Зайшов в Instagram попрощатися: Даніель Салем мало не загинув на війні

Український телеведучий Даніель Салем розповів, що мало не загинув на передовій. Він згадав момент, коли був готовий попрощатися з життям, передають Патріоти України.

– Коли на нас пристрілювався танк, нам просто пощастило, що ми встигли вчасно вийти із засідки, сісти в машину, в яку вже потрапив уламок… Я вже зайшов в Instagram, щоб записати просто якесь прощання чи сказати, що я всіх люблю, щоб це бачила потім моя донька і пишалася мною. Ми їхали і все горіло довкола, – розповів ведучий.

Незважаючи на це, Салем зауважив, що завжди намагається мислити позитивно, та візуалізує, як він повертається додому.

Даніель розповів, що пішов у військкомат одразу після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Сталося так, що він потрапив не до територіальної оборони, а до Нацгвардії.

– Мені сказали, що я буду корисний як лікар… На передову я їду з розвідкою, і я не шкодую. Не можу сказати, чим конкретно ми займаємось, але ми робимо те, щоб країна могла дихати в майбутньому, – зазначив ведучий.

"Про це можна було б зняти цілий фільм": Сальма Гаєк і Пенелопа Крус згадали про аварійну ситуацію в літаку

понеділок, 6 травень 2024, 7:23

57-річна Сальма та 50-річна Пенелопа за два десятиліття дружби пережили чимало різних ситуацій. Пенелопа взяла у подруги інтерв'ю для останнього випуску Vogue Arabia, в якому вони згадали, як ледь не загинули в літаку, передають Патріоти України. «Одно...

Весілля року: Мільярдера Умар Камані виклав на святкування шлюбу з топмоделлю Нади Адель 20 млн фунтів стерлінгів

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

Після казкового освідчення в серпні 2021 року цими вихідними засновник бренду PLT Умар Камані та модель Нада Адель нарешті одружилися в культовому готелі Cap-Eden-Roc на півдні Франції.Засновник-мільярдер британського магазину моди PrettyLittleThing (P...