"Західні артисти ж не соромляться показувати тіло!": Каменських подражнила фанів відвертим декольте (фото)

Співачка Анастасія Каменських, яка виступає під сценічним ім'ям NK, активно використовує соціальні мережі для просування своїх нових проектів, а також збільшення власної популярності. При цьому дівчина відкрито визнає, що обожнює розбурхувати уяву шанувальників своїми відвертими нарядами і тілом, над яким посилено працює в фітнес-залі під наглядом досвідченого тренера, зазначають Патріоти України.

«Для мене це круто, нормально. Я бачу, як зарубіжні артисти абсолютно не соромляться показувати своє тіло, над яким багато працюють. Так чому ж мені теж не похвалитися?», — сказала співачка в одному з нещодавніх інтерв'ю.

Повністю відповідає заявленій Настею концепції і її недавні Сторіс зі зйомок, якими красуня вирішила подражнити глядачів. Вона відобразила себе в концертному костюмі з золотистих паєток з відвертим декольте. Ракурс Настя вибрала такий, щоб на першому плані виявилася її груди, яким, очевидно, стало тісно в пуш-ап.

Самі ж шанувальники, на яких і був розрахований «трюк» зірки, теж цілком схвалюють стиль поведінки співачки — вони прекрасно знають, що виконавиця крім роботи з тілом розвивається всебічно: говорить англійською, італійською мовами, вчить іспанську, грає на фортепіано, танцює, займається фітнесом, багато подорожує. Тому як можна не захопитися такою дівчиною, що живе в гармонії з собою і зовнішнім світом?

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...