Захопився власним виступом: Популярний гуморист впав зі сцени на концерті alyona alyona та Jerry Heil, чим викликав регіт глядачів (відео)

Український стендап-комік Тарас Яремій впав зі сцени під час концерту alyona alyona та Jerry Heil у Львові. Хлопець не помітив, як підійшов до краю, ступив крок назад і впав з двометрової висоти. Для спортивного чоловіка все минулося без серйозних ушкоджень і казус він миттєво використав щоб потішити глядачів.

"У нас на концерті вчора впав (в оркестрову яму, якби вона там була, але її не було, на щастя) Тарас Яремій. Припиніть цей челендж, будь ласка, бо страшно", - написала артистка.

Комік зазначив, що почувається добре.

Колишня дружина Ілона Маска видала секрет №1 мультимільярдера, що зробив того багатим та успішним

неділя, 30 червень 2024, 9:08

Джастін Маск, яка вісім років була одружена з Ілоном Маском, дала кілька порад, як можна стати настільки ж успішними та багатими, а також ефективно справлятися зі стресом і невдачами, здатними "зламати більшість людей", повідомляють Патріоти України з ...

"Життя продовжується": Відома українська акторка розлучилася з чоловіком після п'яти років шлюбу

неділя, 30 червень 2024, 8:45

35-річна акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна розлучилася зі своїм чоловіком Євгеном Третяком. Про це Анна повідомила у своєму фотоблогу. За словами акторки, ще з минулого року пара вже не разом, проте жінка довго наважувалася зізнатися у ...