"Захотілося природності": Відома російська співачка зменшила груди (фото)

Російська співачка Ірина Дубцова вдалася до нової пластичної операції. Артистка, яка 12 років тому збільшила груди після пологів, тепер видалила імпланти. Про це вона днями розповіла на своїй сторінці в Instagram. На хірургічне втручання виконавиця наважилася через те, що втомилася від великого бюсту, зазначають Патріоти України.

Ірина Дубцова до зменшення грудей / instagram.com/dubtsova_official На її думку, пишні форми візуально робили її товстішою, а Ірина хотіла мати стрункий вигляд. "Я не проти грудних імплантів, просто захотілося повернути природність", – повідомила вона.

Зауважимо, 2017 року Ірина Дубцова втрапила до бази "Миротворця". Причиною того, що співачка опинилася у "чистилищі" стало "свідоме порушення державного кордону України" та візити до окупованого Криму.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...