Захотів підзаробити? Онук Пугачової проведе в Москві "бал сатани"

Син Крістіни Орбакайте та онук Алли Пугачової Дені Байсаров, чиє фото з гарною дівчиною нещодавно обговорювали в мережі, вирішив влаштувати у центрі Москви «бал сатани». У своєму Instagram він анонсував незвичайну вечірку Temple of Hedonism (Храм гедонізму), передають Патріоти України.

Він виступив організатором балу та й сам візьме в ньому участь, пише «Радіо КП». Концептуальна вечірка відбудеться 20 листопада у старовинному особняку Леман у Москві на Патріарших ставках. Судячи з анонсу та озвученого дрес-коду, бал нагадуватиме старовинні збори масонів та інших прихильників окультизму.

«Для вас буде відкрито таємні кімнати, де вас зустрінуть містичні мешканці особняка. Ви зможете поринути в атмосферу таємних спільнот, взаємодіючи з нашими акторами та декором, а після вас чекає незабутнє AFTERPARTY до ранку», — пише Байсаров.

Захід буде не з дешевих. Квитки стартують від 15 тисяч рублів. Вхід у VIP-ложу коштуватиме 30 тисяч рублів. Є ще й дрес-код — вечірнє вбрання у готичному стилі.

У сторіс Байсаров пропонує ставити йому запитання, присвячені заходу, — пояснює дрес-код та інші нюанси. Родзинкою програми буде «імерсивна вистава» — її розробили разом з заслуженим міжнародним театром, а занурюватимуться гості заходу у фантасмагоричну суміш «Широко закритих очей» Стенлі Кубріка та серіалу «Американська історія жахів». Схоже, сину Крістіни Орбакайте набридло брати гроші у родичів, і він вирішив спробувати заробляти сам.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...