"Закохаюся в тебе щодня": Юлія Мендель вперше показала коханого, якого довго приховувала від усіх

Найромантичнішого дня року Юлій Мендель вирішила показати свого обранця, передають Патріоти України.

Колишня прессекретарка президента Зеленського опублікувала дев'ять годин тому у блогу в Instagram цілу фотодобірку зі своїм чоловіком і зізналася йому у коханні.

"Make Love, Not War Закохаюся в тебе щодня. Ми у Києві. Віримо у Мир і Любов!", — написала в підписі Мендель. Добірку Юля супроводжувала піснею "Безтебе мене нема" гурту "Океан Ельзи".

Обранцем Юлії став Павло Кухта – 36-річний український економіст та політик, колишній перший заступник глави міністерства розвитку економіки (тоді цю посаду обіймав Тимофій Мілованов). У ЗМІ припускають, що пара перебуває у стосунках давно. Але Юлія довго не показувала коханого.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...