Зал був у захваті! Вєрка Сердючка заспівала пісню "Батько наш - Бандера" (відео)

Український співак, актор та композитор Андрій Данилко в образі свого знаменитого персонажа Вєрки Сердючки виступив на концерті гумористичної програми "Дизель Шоу", де здивував глядачів несподіваним репертуаром. Артист зі своєю командою вирішив виконати пісню "Батько наш - Бандера", передають Патріоти України.

Пресслужба "Дизель Студіо" опублікувала в себе на сайті відповідне відео. Популярний трек про лідера націоналістичного руху в залі прийняли тепло – глядачі почали підспівувати зірці.

На сцені Палацу "Україна" улюблениця публіки у вишиванці та знаменитій зірці на голові запалила разом зі своєю сценічною мамою та танцівниками в костюмах зайчиків. Організатори домовилися, що артистка заспіває два свої хіти. Коли композиції було виконано, до співачки вибігла дівчинка з букетом квітів. Сердючка вирішила заспівати ще й для неї

За лаштунками Вєрка пожартувала про свою імпровізацію: "Дуже символічно, що мені, Сердючці, 30 років. І нашій незалежній Україні теж 30 років". Смішні історії артистка розповідала і в перервах між піснями. Наприклад, зізналася, що з трудом прорвалася на сцену концертної зали: виною тому covid-сертифікат. У Андрія Данилка він був, а у Вєрки Сердючки – ні.

Коротко про зірку:

  • Андрій Данилко – 48-річний співак, комедійний актор, композитор, сценарист, продюсер, телеведучий. Родом із Полтави. 2008-го отримав звання народного артиста України.
  • 2007 року в образі Вєрки Сердючки посів друге місце на пісенному конкурсі Євробачення з піснею Dancing Lasha Tumbai.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...