"Залишилося на все життя": Вакарчук, який недавно сам став батьком, поділився зворушливою історією з дитинства

Відомий український музикант і співак Святослав Вакарчук, у якого нещодавно народився син, розповів історію зі свого дитинства про перше відчуття і розуміння, "що таке сімейна підтримка, сімейні цінності". "Це залишилося зі мною на все життя", - написав він у своєму Instagram, анонсувавши презентацію нової пісні, зазначають Патріоти України.

Співак повідав, як вони разом з молодшим братом та іншими дітьми гралися на даху дев'ятиповерхівки у Львові. "Мені було років дев'ять, йому близько чотирьох. Одного разу під час однієї з таких ігор мені потрібно було чогось побігти додому. І я залишив його з іншими дітьми. І коли через десять хвилин повернувся, побачив його наляканим, він плакав, бо залишився один серед малознайомих людей, а діти ще й сміялися над ним. Я пам'ятаю, що саме з того моменту вперше відчув, якщо хочете, почуття братерства, сімейної підтримки, сім'ї. Взяв його за руку, заспокоїв, і ми разом спустилися звідти". - написав Вакарчук.

Святослав Вакарчук і стилістка Ляля Фонарьова були разом більше 20 років, проте музикант рідко коментував своє особисте життя. Вони разом виховували дочку Лялі від попереднього шлюбу Діану. Про нинішню обраницю і матір дитини Вакарчука достовірно нічого невідомо.

Ходять чутки, що кохана музиканта є співробітницею кінопродюсерської компанії Radioactive, яка знімає рекламу, в тому числі і для зарубіжних брендів, а також займається виробництвом серіалів і кліпів.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...