"Замазувала синці тоналкою": Оля Полякова розповіла про колишнього, який її бив

Відома українська співачка Оля Полякова згадала про свого колишнього хлопця, який її бив. Про нього вона розповіла у новому випуску шоу "Дорослі дівчата", запис якого опубліковано на YouTube-каналі української ведучої Маші Єфросиніної, передають Патріоти України.

"Коли мені було 16 років, у мене був хлопець, який мене бив, і мама про це не знала цілий рік. При тому, що я ходила в синцях постійно. Я їх замазувала тональним кремом", – зазначила співачка.

На питання, чому вона не розповідала про те, що відбувається, матері, Полякова спочатку сказала: "Не знаю", а потім додала: "Тому що вона б мені сказала: "Залиш його", а я ж собі придумала... я так розумію, що це були співзалежні стосунки. І коли я їй розповіла, вона мене відразу відвезла".

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...