Замість російського мільйонера тепер актор та режисер: Аліна Гросу розсекретила свій новий роман

Аліна Гросу і Роман Полянський, скріншот: YouTube

25-річній Аліні і 37-річному Роману вже давно приписували пристрасні стосунки, проте виконавиця і режисер бажали відмовчуватися на цю тему. Тепер співачка, яка пережила болісне розлучення, розповіла про стосунки з актором Романом Полянським, зазначають Патріоти України.

Аліна Гросу та Роман Полянський

Під час премії VIVA! AWARDS співачка уточнила, що новий хлопець був поруч з нею у важкі моменти, і допоміг пережити розрив з колишнім чоловіком, завжди допомагає й підтримує.

На питання журналістки: «Чи можна Гросу і Полянського назвати парою?» Аліна відповіла, що це й так зрозуміло.

Аліна Гросу і Роман Полянський / фото: InstagramЗакохані до Дня святого Валентина записали спільну романтичну композицію "Полотенце", яка вже звучить на всіх майданчиках. Цього разу ми вирішили розповісти нашим читачам про минуле життя російського актора, щоб знати, з ким "має справу" Аліна.

Нагадаємо, Аліна Гросу була одружена з російським бізнесменом Олександром Комковим. Пара прожила в шлюбі менше ніж рік. Зараз у співачки стосунки з актором Романом Полянським, але про весілля поки мова не йде.

Романа Полянського називають новою зіркою російського кінематографа і театру. Чарівні персонажі в його виконанні запам'ятовуються з перших хвилин розповіді, але не завжди вони виявляються позитивними героями.

Роман Полянський народився в місті Омськ, вже в дитячому садку стало зрозуміло, що росте актор. Майстерно зіграна головна роль в дитсадківському спектаклі "Лускунчик" підказала батькам, в якому напрямку розвивати сина. На 2-му курсі училища Полянський вирушив до театральної студії. Гра на сцені настільки захопила Романа, що на 4-му курсі він твердо вирішив йти цим шляхом далі.

З першою дружиною Роман познайомився, коли навчався в Щукінському театральному виші. Дар'я Жулай - однокурсниця Полянського. З того часу артисти йшли по життю рука об руку. Сім'я для актора була надзвичайно важлива. У нього є донька Марфа. Актор любить дітей і всіляко балує свою доньку. За словами виконавця, кожній дівчинці важливо чути з ранніх років компліменти на свою адресу.

Ще в 2017 році фанати Полянського заговорили про зміни в особистому житті улюбленого актора. На сторінці Марії Куликової (зірка "Скліфосовського") в Instagram з'явилося весільне фото, на якому Полянський і Куликова постали в образі нареченого і нареченої. Підписники засипали пару привітаннями і компліментами, але Марія "вбила" сенсацію підписом "Кіношний РОМАневич..!".

У травні 2019 року в творчому житті Романа з'явилася нова сторінка. Актор знявся у відвертому кліпі української виконавиці Аліни Гросу. За зізнанням співачки, Полянський втілив на екрані образ чоловіка, поруч з яким хочеться розкриватися з яскравого боку. Кліп сподобався не тільки шанувальникам артистки, а й поціновувачам творчості Романа.

Зараз продовжує поповнюватися скарбничка ролей актора в мелодраматичних серіалах. Це головні герої фільмів "Роман з минулим", "Місто наречених", "Чиста психологія". До слова, Аліна Гросу розповіла, що він потроху вивчає українську мову і остаточно переїхав до української столиці.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...