Замок, пентхаус та просто котедж: Як виглядають будинки Безоса, Маска та інших найбагатших людей світу зсередини й зовні (фото, відео)

Далеко не всі з найбагатших людей світу вибудовують собі замки, віддаючи перевагу компактним котеджам із системою "розумний будинок".

Ці мільярдери можуть дозволити собі купити не тільки розкішний особняк, а й острів, на якому його будуватимуть, а може, навіть і забудувати повністю місто своїми будинками. Їхні статки давно перевалили за 100 мільярдів доларів, тому вони можуть дозволити собі жити в хоромах, як королі. У яких будинках та апартаментах живуть світові мільярдери – читайте в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

  • Ілон Маск

Статок мільярдера 2021 року досяг 184,3 мільярда доларів. Водночас у купівлю нерухомості творець Тесли і SpaceX вклав тільки більш ніж 100 млн доларів. Так, він володіє щонайменше сімома особняками, але жоден із них не зробив місцем постійного проживання.

Окремо розповімо про два найбільш приголомшливі його маєтки. Перший із них – палац у Бель-Ейр. Таке визначення дійсно є правдивим. Цей гарний будинок Ілон придбав за 22,3 млн доларів 2015 року. Родзинка палацу в тому, що дах будівлі повністю оснащений сонячними батареями, які зливаються за кольором із її покрівлею. Усередині розташовані 7 спалень із двома ванними кімнатами, ігрова, тренажерна зала, також є басейн у внутрішньому дворику.

Відзначимо, що разом із цим маєтком Маск викупив ще чотири розташованих поруч будинки, щоб не заважали сусіди. Один із цих сусідніх будинків мільярдер обладнав як приватну школу для своїх дітей.

Ілон також є власником каліфорнійського особняка, який виконаний у стилі модерн. Котедж площею близько 280 квадратів відрізняється своєю системою "розумний будинок", за допомогою якої можна управляти його функціоналом із мобільного телефону. Цікавий і сам дизайн будівлі. З певної висоти стає зрозуміло, що вона побудована у вигляді бумеранга. Поблизу будинок чимось нагадує космічний корабель.

Особняк Ілона Маска в Каліфорнії побудований у вигляді бумеранга
  • Джефф Безос

Найбагатша людина світу, глава компанії Amazon Джефф Безос живе в триповерховому пентхаусі в центрі Нью-Йорка. Він об'єднав 4 просторі квартири в хмарочосі на П'ятій авеню загальною вартістю $960 млн і площею 1600 квадратних метрів. Так, у нього з'явилося 7 спалень і 7 ванних кімнат, 3 гардеробні, а також обсерваторія і великий кабінет із залом засідань.

Джефф Безос живе в триповерховому пентхаусі в центрі Нью-Йорка
  • Бернар Арно

Власник Louis Vuitton і Dior має статки в 170,7 мільярда доларів. Але фото його нерухомості дуже важко знайти в мережі. Відомо, що в Арно є замок у передмісті Парижа, будинок для відпочинку в Сан-Тропе та власний острів під назвою Індиго. Замок 17 століття розташований у комуні Клерфонтен-ан-Івелін. Вартість такого житла оцінюється щонайменше в 10 мільйонів євро. На жаль, але всередину цього палацу заглянути нікому не вдавалося, крім прислуги і членів сім'ї Бернара Арно.

Всередину цього палацу заглянути нікому не вдавалося, крім прислуги і членів сім'ї Бернара Арно.
  • Білл Гейтс

Співзасновник Microsoft минулого року, прямо в розпал пандемії, придбав собі "ідеальний притулок" – будинок на пляжі в Каліфорнії в курортному містечку Дель-Мар за $43 млн. Площа особняка – 540 кв. м. Усередині розміщено шість спалень, джакузі на 10 осіб і басейн.

Водночас у мільярдера є також житловий комплекс в штаті Вашингтон і ранчо в Санта-Фе.

Особняк на пляжі в Каліфорнії в курортному містечку Дель-Мар Білл Гейтс купив за $43 млн
  • Марк Цукерберг

У 2013 році засновник Facebook Марк Цукерберг придбав будинок за 10 мільйонів доларів у центрі каліфорнійського міста Сан-Франциско. Особливістю нового житла мільярдера є система "розумний будинок". Загальна площа таунхауса Цукерберга становить майже 515 квадратних метрів. Усередині крім спалень і ванних є свій домашній офіс, медіакомната, сауна, пральня та бар.

Будинок Марка Цукерберга оцінюється в 10 мільйонів доларів.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...