"Занадто багато емоцій, зупиніть війну": Вербич розплакався після благодійного матчу "Динамо" (відео)

Півзахисник київського "Динамо" Беньямін Вербич не зміг стримати сліз після завершення благодійного матчу з варшавською "Легією", який відбувся в рамках туру "Match for Peace! Stop the War!" (Матч за Мир! Зупинимо Війну!"), передають Патріоти України.

28-річний словенець зіграв у цьому поєдинку за обидві команди - по одному тайму за "Динамо" та "Легію", куди перейшов на правах оренди після повномасштабного вторгнення російських військ до України.

Після завершення зустрічі Вербич не став приховувати власні емоції та розплакався. Заспокоювати його взявся воротар "біло-синіх" Денис Бойко.

"Занадто багато емоцій. Зупиніть війну. Все буде добре", - написав Вербич на своїй сторінці в Instagram.

Поєдинок завершився впевненою перемогою киян - 3:1. Усі зібрані кошти будуть спрямовані постраждалим від війни українцям.

Наступний матч свого благодійного турне "Динамо" проведе у Стамбулі проти багаторазового чемпіона Туреччини - "Галатасарая". Зустріч відбудеться в четвер, 14 квітня, початок - о 17:00 за київським часом.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...