"Занадто багато таблеток, але шоу має продовжуватися": Селін Діон показала, який вигляд має напад невиліковної хвороби

Відома канадська співачка Селін Діон, яка бореться з невиліковною хворобою – "синдромом жорсткої людини", показала болісні кадри. На них зображені страждання артистки, які вона переносить, проходячи неприємні процедури, передають Патріоти України.

56-річна зірка нещодавно анонсувала вихід документального фільму про своє життя, який має назву "Я: Селін Діон". У ньому вона розповідає, зокрема, й про свій стан. Знаменитість вже 17 років відчуває хворобливі симптоми, що заважають продовжувати музичну кар'єру.

У цій сцені показано, як Діон проходить сеанс фізіотерапії незабаром після запису нової пісні. Селін намагалася дихати, у той час як медичні працівники робили усе можливе, щоб полегшити болісні м’язові спазми, пише BoredPand.

Виконавиці довелося пережити чимало неприємних процедур. Біль особливо відчутний під час нападів синдрому. "Я не хочу драматизувати, але я могла померти. Я приймала небезпечні дози ліків, щоб мати можливість ходити. Я повинна була навчитися ковтати. Мені знадобилися різні препарати для того, щоб організм міг нормально функціонувати. Одна таблетка, ще дві, ще п'ять... Занадто багато таблеток, але шоу має продовжуватися", – розповіла співачка. Вона також зізналася – довгий час намагалася робити вигляд наче все добре, щоб не турбувати оточуючих.

Колишня дружина Ілона Маска видала секрет №1 мультимільярдера, що зробив того багатим та успішним

неділя, 30 червень 2024, 9:08

Джастін Маск, яка вісім років була одружена з Ілоном Маском, дала кілька порад, як можна стати настільки ж успішними та багатими, а також ефективно справлятися зі стресом і невдачами, здатними "зламати більшість людей", повідомляють Патріоти України з ...

"Життя продовжується": Відома українська акторка розлучилася з чоловіком після п'яти років шлюбу

неділя, 30 червень 2024, 8:45

35-річна акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна розлучилася зі своїм чоловіком Євгеном Третяком. Про це Анна повідомила у своєму фотоблогу. За словами акторки, ще з минулого року пара вже не разом, проте жінка довго наважувалася зізнатися у ...