"Занадто милі хлопчики, просто чудові!": Monatik показав синів-стиляг біля новорічної ялинки (фото)

Monatik із сім'єю готується до новорічних свят і заряджає святковим настроєм своїх шанувальників. Співак із синами вже прикрасив ялинку, і одразу сфотографував хлопчаків на тлі ошатного деревця, повідомляють Патріоти України.

Хітмейкер опублікував в Instagram знімок маленьких Монатиків і написав: "Прикрашаємо 2022-у ялинку... Ви вже вбрали? Всім чудових вихідних!". На фото Даня та Платон стоять у вітальні та смішно позують татові.

Батьки завжди стильно одягають своїх хлопчиків, і цей раз не став винятком. Старший малюк зображений у широких джинсах та сорочці з коміром-стійкою, а його молодший брат - у модному трикотажному костюмі. На головах у хлопців шапки - схоже, вони успадкували від тата пристрасть до головних уборів.

Фотографія викликала захоплення у дописувачів співака, і вони стали закидати пост захопленими коментарями. "Які вони прикольні", "Такі ваші маленькі копії", "Улюблена сімейка", "Маленькі Монатики", "Такі вони зайчики, я не можу! Занадто милі хлопчики, просто чудові! Нехай у них все буде чудово!", "Такі класні синочки", - пишуть коментатори.


Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...

"Обов'язково відбудеться": Тарас Тополя прокоментував проведення обіцяного концерту в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 11:22

Поки Олена Тополя освоює вогнепальну зброю, її чоловік, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас був змушений коментувати ситуацію з концертом в Криму, який він обіцяв провести 23 серпня 2024 року на стадіоні "Авангард", і квитки на який можна придбати онлайн. ...