"Запаморочливо красива жінка": Українська зірка Playboy вразила фанів фотосесією у мереживному боді

Українська акторка-початківець й модель Даша Астаф’єва після відео з оголеними грудьми, здається, перейшла до збалансованіших світлин, але фанатів такий підхід лише розпалив. Цього разу зірка Playboy знялась у мереживному боді на тлі декорацій старого заміського будинку, повідомляють Патріоти України.

Астаф’єва спокусливо пов’язала напівпрозору смугасту сорочку, прикривши великий виріз у білизні від очей підписників. Для фотосесії модель обрала об’ємну зачіску, велике перламутрове намисто й доповнила образ жінки-вамп середини XX століття високими підборами.

На іншому фото Астаф’єва підігнула ногу, повернувши до фотографа лише частину тіла. Макіяж моделі був уповні природним – жодного приводу звинуватити знімальну групу у надмірі штучності.

Фанати новий стиль зірки вподобали. Деякі з користувачів зауважили врівноважену, пастельну мелодію кімнати, вінтажних речей. Обрані стилістами декорації відлунювали непоспішним ритмом життя за містом.

Враження прихильників Астаф’євої:

Ніби десь за містом в особняку...;

Красива, як картина;

Ви прекрасні;

Запаморочливо красива жінка.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...