"Запаморочливо красива жінка": Українська зірка Playboy вразила фанів фотосесією у мереживному боді

Українська акторка-початківець й модель Даша Астаф’єва після відео з оголеними грудьми, здається, перейшла до збалансованіших світлин, але фанатів такий підхід лише розпалив. Цього разу зірка Playboy знялась у мереживному боді на тлі декорацій старого заміського будинку, повідомляють Патріоти України.

Астаф’єва спокусливо пов’язала напівпрозору смугасту сорочку, прикривши великий виріз у білизні від очей підписників. Для фотосесії модель обрала об’ємну зачіску, велике перламутрове намисто й доповнила образ жінки-вамп середини XX століття високими підборами.

На іншому фото Астаф’єва підігнула ногу, повернувши до фотографа лише частину тіла. Макіяж моделі був уповні природним – жодного приводу звинуватити знімальну групу у надмірі штучності.

Фанати новий стиль зірки вподобали. Деякі з користувачів зауважили врівноважену, пастельну мелодію кімнати, вінтажних речей. Обрані стилістами декорації відлунювали непоспішним ритмом життя за містом.

Враження прихильників Астаф’євої:

Ніби десь за містом в особняку...;

Красива, як картина;

Ви прекрасні;

Запаморочливо красива жінка.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...