Запевняє, що заробляв гроші на ЗСУ: Потап, якому паралізувало пів обличчя, повернувся до України і розповів про важку хворобу

Український продюсер та виконавець Олексій Потапенко повернувся до України після того, як пів року допомагав державі з-за кордону. Артист вийшов в ефір без видимих ознак паралічу, про який розповідала його дружина-співачка Настя Каменських, однак підтвердив, що зіткнувся з важкою проблемою зі здоров'ям на нервовому ґрунті, передають Патріоти України.

Зокрема, його спіткав синдром Рамсея Ханта, на який не так давно поскаржилася канадська зірка Джастін Бібер. Українець пояснив, що пів року перебував за кордоном, оскільки намагався заробити якомога більше коштів на ЗСУ. Разом із дружиною та командою співаку вдалося виручити майже 100 млн гривень.Напружений графік та нерви стали причиною того, що за цей час артист перехворів на Covid-19, отит та зіткнувся із синдромом Рамсея Ханта, через який його обличчя було паралізоване.

"Було. Через нерви. В мене був Covid, потім отит, а після цього синдром Рамсея Ханта, який був у Бібера. Це параліч обличчя, така важка штука. Але я дивився на хлопців, які воюють, і зрозумів: "Який параліч, про що казати?" – розповів Потап.

Нагадаємо: дружина виконавця Настя Каменських розповідала, що саме через параліч її обранець не повертається на батьківщину. Причиною недуги, з її слів, став сильний стрес на тлі війни.

За словами артиста, він приїхав до України давно, хоч публічно про це не розповідав. Вдома він вже встиг відпочити і приготуватися до зйомок 12 сезону шоу "Голос країни".

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...