"Запізнювалася і не віталася": Колишня адміністратор розповіла про нелегкий характер Пугачової

Колишній головний адміністратор концертних програм Валентина Григоренко розповіла про непростий характер Алли Пугачової, передають Патріоти України.

Григоренко розповіла, що за службовим обов'язком часто спілкувалася з багатьма знаменитостями, включаючи Йосипа Кобзона, Аллу Пугачову, Мусліма Магомаєва і багатьох інших. За її словами, ще в 80-ті роки вона вперше зустріла Пугачову в Сочі, і тоді примадонна готувалася до шлюбу з Євгеном Болдиним. За словами Григоренко, в той день концерт почався набагато пізніше, оскільки Алла Борисівна спізнювалася.

Всі вже почали переживати, але співачка все-таки з'явилася в залі, однак із запізненням на 45 хвилин. Це Григоренко добре запам'ятала, проте розповіла про ще один неприємний момент. Колишній адміністратор підкреслила, що одного разу вона разом з Пугачовою опинилася на дачі Йосипа Сталіна. Примадонна запропонувала разом виконати композицію, і вони протягом довгого часу спілкувалися, тобто виходить, що Алла Борисівна добре її запам'ятала. Втім, Григоренко підкреслила, що через нетривалий час вона випадково перетиналася зі співачкою в Росконцерті, а Пугачова зробила вигляд, що не знає її і не привіталася. Адміністратор зізнається, що до сих пір згадує той випадок і продовжує дивуватися. У той же час вона підкреслила, що дуже шанобливо ставиться до колеги примадонни Софії Ротару.

"Робить боляче": Анна Саліванчук зізналась, як переживає розлучення і чому не хоче спілкуватися з колишнім

вівторок, 23 квітень 2024, 8:37

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук розповіла, як болісно переживає розлучення із чоловіком-нардепом Олександром Божковим та як вони спілкуються після розриву, передають Патріоти України. На шоу "Ближче до зірок" артистка зізналась, що ни...

"Йдемо різними шляхами": Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком висловилася про їхні стосунки

вівторок, 23 квітень 2024, 0:30

Прима Національного театру опери та балетуКатерина Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком Олександром Стояновим висловилася про їхні стосунки, передають Патріоти України. Вже тривалий час ходять плітки про розрив подружжя. Танцівники відмовляют...