Заповіт оформлено на... доньку Пугачової: Як живе Моїсеєв після двох інсультів

67-річний російський співак Борис Моїсеєв, у якого було два інсульти, насилу розмовляє, але мислення в нього чітке. Про це в ефірі передачі "Хватит слухов!", яка 9 вересня вийшла на російському каналі TV Center, розповів журналіст і друг Моїсеєва Артур Гаспарян, передають Патріоти України.

"Його улюблені жінки, до яких він відчуває трепетне ставлення – [російська співачка] Алла Борисівна [Пугачова] і вдова [російського співака] Йосипа Кобзона Неллі", – заявив Гаспарян.

Сусідка Моїсеєва Наталія Закашанська в інтерв'ю журналістам каналу повідомила, що за Моїсеєвим доглядає няня. Харчові продукти й медикаменти артисту приносить його колишній концертний директор Сергій Горох, зазначають у репортажі. "В артиста досить непогана пенсія і є підтримка друзів. Ми знаємо, що частину спадку він заповів [доньці Пугачової, російській співачці] Крістіні Орбакайте", – заявив в ефірі каналу журналіст Максим Сидоров.

За словами невролога Сергія Дліна, про повернення артиста на сцену не йдеться – йому потрібна тривала реабілітація. "Є осередок ушкодження, який не дає повністю привести організм до ладу", – зазначив Длін.

Репортаж про життя Моїсеєва починається з 19-ї хвилини відео.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...