"Запитав, як стріляти": Зірка "Кварталу 95" розповів про розмову із сином 24 лютого (відео)

Актор та автор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов розповів про реакцію його 16-річного сина Михайла на початок повномасштабної війни в Україні, передають Патріоти України.

Як поділився знаменитість в ефірі "Сніданку з 1+1", у день повномасштабного вторгнення його сина не було вдома - хлопець їздив на змагання до Вінниці.

"Міша був на змаганнях у Вінниці. Він повернувся до Києва тільки через чотири дні. Дорога була складна, авжеж він боявся, проте повернувся додому. Насправді у перший день розмови ніякої й не було, він запитав, як стріляти, у нас вдома є пневматична зброя. Поцікавився, як воно працює", - зізнався Пікалов.

Окрім роботи на інформаційному фронті, актор ініціював благодійний захід "Дитячий табір на день" для маріупольських дітей зі столичного центру "ЯМаріуполь". Це цікаві ігри та розваги для дітей, майстер-класи, зустрічі з зірками.

До благодійної ініціативи батька долучився і син актора. Підліток залюбки погодився у таборі на добу розважати малечу на футбольному полі.

Раніше повідомлялося, що український шоумен Олександр Пікалов не залишився осторонь і став на захист України від російських окупантів.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...