Заради грошей: ЗМІ розповіли, як гумористка родом з Києва переметнулася на бік Путіна (відео)

Відома актриса й гумористка Клара Новікова - персона нон ґрата в Україні, але знаменита артистка родом з Києва. Та зараз вона активно поширює фейки про нашу країну, передають Патріоти України.

В ефірі проекту FreeДом журналісти навели фрагмент її інтерв'ю, в якому знаменитість зізнається, що раніше дуже сумувала за українською столицею.

Клара по суті зрадила свою Батьківщину, де вона народилася і навчалася. І проміняла її на титут Заслуженої артистки Російської Федерації. "Поки росіяни вбивають українців і знищують міста, Новікова підтримує політику Путіна", - зазначають журналісти.

Киянка Клара Новікова ще 40 років тому обрала Росію, коли залишилася там працювати. І все б нічого, але відтоді актриса розповідає всякі небилиці про Батьківщину, наприклад, що Україна і Росія - одна країна. Також вона не бачить різниці між українською та російською мовою і навіть насміхається з першої.

А в 2004 році Клара заробляла гроші, агітуючи за Януковича. Вона каже, що це добре оплачується. А коли люди вийшли на Майдан у 2014, щоб повалити Януковича, актриса почала відверто брехати - нібито активістам Євромайдану платять за участь в ньому.

Коли Путін анексував Крим, артистка не раз їздила туди на гастролі. "Розумієте, для мене Крим був Кримом", - говорила вона.

Вже минуло півроку з початку повномасштабного вторгнення РФ проти України, Новікова називає це "жахом". Але вона не засуджує дій Путіна і не закликає зупинити цю жахливу війну.

"Кльово, коли люди щасливі": Сергій Танчинець замилував романтичними фото з піарницею і підігрів чутки про їхній роман

середа, 24 квітень 2024, 14:44

Лідер гурту "Без Обмежень", співак Сергій Танчинець підігрів чутки про роман із піарницею Юлією, передають Патріоти України. У своєму Instagram музикант знову опублікував їхні романтичні фото. Цього разу артист показав, як вони разом мило прогулювалися...

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...