"Зараз я не хочу називати...": Тарас Тополя розповів, чи продовжують Антитіла військову справу

Соліст гурту Антитіла Тарас Тополя розповів, чи продовжують музиканти військову справу. Артисти в перші дні повномасштабного вторгнення взяли до рук зброю, і відтоді стали учасниками багатьох подій, передають Патріоти України.

Тарас Тополя про Антитіла та ЗСУ

Так, у спілкуванні зі Славою Дьоміним, Тарас зазначив, що учасники гурту не є демобілізованими. При цьому, артисти вже відносно довгий час не виконують бойових завдань – ще в серпні 2022 року музикантам наказали їхати з передової. На той момент вони несли службу в Харківській області.

– Ми продовжуємо служити. Просто виведені в розпорядження. Зараз я не хочу називати підрозділ, у якому ми перебуваємо, я думаю, що всі здогадаються. Ми у відрядженні від нашого 130 батальйону в інший підрозділ, – додав Тарас.

Тополя заявив, що в нього була посада водій-санітар. Співак зазначив, що після військового досвіду навіть у Польщі реагував на різні гучні звуки, що нагадують вибухи.

"Не в ремісії й не вільна від раку": Кейт Міддлтон і король Чарльз не дуже добре почуваються, - ЗМІ

понеділок, 16 вересень 2024, 19:52

Світ зітхнув з полегшенням, коли Кенсінгтонський палац оприлюднив відео з принцесою Кетрін, принцом Вільямом та їхніми дітьми, в якому говорилося, що принцеса закінчила хімієтерапію і повернеться до суспільних обов'язків, хоч поки й обмежених, передают...

"Ми не купимо квартиру, нову машину": Тарас Тополя розповів про свій бізнес і скільки заробляє під час війни

понеділок, 16 вересень 2024, 18:48

Лідер гурту "Антитіла", український співак Тарас Тополя розповів, що приносить йому дохід під час війни та скільки взагалі заробляє коштів, передають Патріоти України. Артист зізнається, що не страждав від браку грошей. Зокрема, музикант вміє заробляти...