"Зараз мені потрібно якось змінити вектор": Олена Зеленська розповіла, за чий рахунок одягається, і поскаржилася на хвилю хейту (фото)

Олену Зеленську часто критикують через образи, і ця тема для неї дуже болюча. Кажуть, щоб добре виглядати на публіці, перша леді користується державними коштами. Але дружина президента стверджує, що це не так, передають Патріоти України.

"У все, що я одягнена, це тільки мій клопіт та мої витрати, - сказала дружина Володимира Зеленського в інтерв'ю "VIP з Наталією Мосейчук". - Як я виглядаю, можна критикувати. Я розумію, що іноді допускаюсь помилок. Але це тільки мій вибір, і я за це відповідальна".

До того як стати першою леді, у Зеленської не було необхідності так ретельно підбирати гардероб. Сьогодні в її шафі можна побачити більше ділових образів, ніж повсякденних.

"Зараз мені потрібно якось змінити вектор, тому що раніше я могла дозволити собі по-іншому виглядати. Зараз є критерії, яким я маю відповідати. У мене не було потреби вдягати ділові костюми щодня. Я могла ходити в джинсах. У мене творчий колектив", - поділилася дружина гаранта.

У виборі образів Олені допомагає консультант, який дає поради й її чоловікові. "У нас із Володимиром одна стилістка на двох, тому що немає такого в Офісі президента, де будуть люди, котрі працюють тільки на мене", - зізналася Зеленська.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...