"Зараз усі ризикують життям": Батько Злати Огнєвіч вирушив на передову, а сама співачка полетіла в США

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка з перших днів війни зайняла активну позицію, допомагає волонтерам, підтримує наших воїнів на передовій своїми виступами, розповіла, що її батько приєднався до захисників України. Він, як лікар, вирушив на Харківщину рятувати поранених, передають Патріоти України.

«Зараз тато на шляху до Харкова, їде допомагати пораненим бійцям. Знаючи, який він чудовий лікар, я впевнена, що йому вдасться допомогти багатьом. Намагаюся не думати про ризик у цій гарячій точці, бо всі ризикують своїм життям та здоров'ям. ЗСУ та всі підрозділи захищають рідну землю, лікарі під обстрілами або у напівтемних підвалах, оперують, рятуючи життя іншим, волонтери ціною власного життя допомагають людям», — написала Огнєвіч під фото із батьком.

Також співачка розповіла, що відлетіла до США. Там вона братиме участь у благодійних концертах, допомагатиме збирати кошти та гуманітарну допомогу для України.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...