Заробила на шоу "Холостячка"? Ксенія Мішина купила квартиру у Києві і похвалилася здійсненням мрії (фото)

Українська акторка, "екс-холостячка" Ксенія Мішина купила квартиру в Києві. Як каже сама знаменитість, вона "виконала мрію, до якої йшла дуже довго". Радісною звісткою Мішина поділилася в Instagram, передають Патріоти України.

У квартирі ще потрібно буде зробити ремонт. Зірка планує завершити вже у 2022 році, а поки активно займається проектом свого помешкання із дизайнерами.

"Це неймовірно круто – створювати квартиру мрії в усвідомленому віці, коли вже чітко знаєш, що для тебе важливо, що тобі подобається і як ти хочеш почуватися у своєму просторі", - зазначила Мішина.

Зірка зізналася, що в її оселі обов'язково буде куточок для медитацій, адже без нього Ксенія не може уявити свій дім.

В інтерв'ю YouTube-каналу DOROTYE зірка говорила, що її квартира розташована в одному з ЖК на лівому березі Києва. Акторка обрала чотирикімнатну квартиру, але запланувала перепланування.

Мішина додала, що попереду ремонт, але впевнена, що це буде "приголомшлива подорож у простір реалізації мрій однієї маленької дівчинки".

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...