"Заруби досі йдуть": Фагот розповів про проросійськи налаштованого брата з Харкова

Український артист Олег Михайлюта (Фагот), який є учасником групи ТНМК, розповів, що у нього виникають конфлікти з братом з Харкова на грунті ставлення до "русского мира". Про це Олег розповів в інтерв'ю російському YouTube-каналу "Бакалейко і Катаєв", передають Патріоти України.

"Харків, що називається, переосмислює все, що він до цього думав, тому що в Харкові були дуже великі проросійські настрої. І зараз Харків відкриває для себе "русский мир" таким, яким він насправді є - жорстоким, нещадним, кровожерним. "Русский мир" - вбивця. І Харків тільки зараз це починає розуміти, і настрій там відповідний. Яскравий приклад - мій старший брат. З ним заруби і до цього моменту йдуть. Є люди, які дуже важко пробиваються, але в основному Харків зараз все зрозумів, тому так зараз б'ється", - поділився Фагот.

Артист, який практично з перших днів після повномасштабного вторгнення РФ в Україну став на захист рідної країни, розповів, що нещодавно був у Харкові, звідки він сам родом. "Прильоти тут регулярні. ППО у нас прекрасне, ми на нього молимося. Мені доводилося спостерігати прильоти, слава Богу, не вживу, бо вживу – це страшно. Досить проїхатися з Києва в бік Бучі, щоб випробувати найсильніший стрес", - розповів музикант.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...