Зате видовищно: Непереможний боксерпрограючи поєдинок, борцовським прийомом викинув суперника з рингу (відео)

Монтана Лав — Стів Спарк

Головний поєдинок вечора боксу Rocket Mortgage Fieldhouse у Клівленді (США) закінчився скандалом. Непереможний раніше американський суперлеговес Монтана Лав (18 перемог, 9 з них — нокаутом, 1 поразка, 1 нічия) сенсаційно програв бій австралійцю Стіву Спарку (16 перемог, 15 з них — нокаутом, 2 поразки) за інтерконтинентальний титул WBA .

Незважаючи на свій статус фаворита, Лав програвав опоненту за очками і у шостому раунді борцівським прийомом викинув опонента за межі рингу. Рефері взяв та й дискваліфікував американця, котрий ось так ганебно зазнав першої поразки в кар'єрі.

До речі, чемпіон Північної Америки за версією IBF Монтана Лав був близьким до того, щоб у своєму дебютному бою у рідному місті програти рішенням суддів чи навіть нокаутом. Досить зазначити, що у другій трихвилинці Спарк відправив його у нокдаун.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...