Завжди у хорошій формі: "Міс Україна" Вероніка Дідусенко розповіла, як харчуються моделі

Міс Україна-2018", модель і засновниця руху #righttobeamother щодо захисту прав жінок поділилася з "Леді.ТСН.ua" секретами стрункої фігури, повідомляють Патріоти України.

Вероніка Дідусенко розповіла, що багато уваги приділяє своєму харчуванню. Вона зізналася, що кожне її ранок розпочинається з метаболічної зарядки і склянки теплої води. "Це допомагає не лише поліпшити фізичний стан, а й піднімає настрій на весь день", — зазначила модель.

На сніданок вона їсть, що хоче, але обов'язково дотримується формули: білок + овочі/фрукти. "Наприклад — яйця (омлет, варені, пашот і т.д) + будь-які сезонні овочі або сир з фруктами, ягодами. Іноді вранці їм вівсянку або грецький йогурт, теж з фруктами. Обов'язково між прийомами їжі пити воду — до двох літрів в день. Розрахувати кількість води, яку потрібно вживати саме вам, можна, помноживши вашу вага на 0,031", — сказала Вероніка.

На обід модель вводить вуглеводи — цільнозернову кашу або пісний суп. Їх дівчина поєднує з м'ясом птиці або червоним м'ясом та овочевим салатом. А на вечерю вона любить рибу або морепродукти з овочами і трішки горіхів (мигдаль, фундук, гарбузове насіння, насіння льону і т.д).

Нагадаємо, раніше в Instagram Дідусенко опублікувала емоційне відеозвернення до дівчат, які мріють потрапити на конкурси краси. У ньому вона поділилася досвідом і спостереженнями, чого не вистачає українським учасницям конкурсів, щоб отримати найкращі результати на конкурсах.

"Робить боляче": Анна Саліванчук зізналась, як переживає розлучення і чому не хоче спілкуватися з колишнім

вівторок, 23 квітень 2024, 8:37

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук розповіла, як болісно переживає розлучення із чоловіком-нардепом Олександром Божковим та як вони спілкуються після розриву, передають Патріоти України. На шоу "Ближче до зірок" артистка зізналась, що ни...

"Йдемо різними шляхами": Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком висловилася про їхні стосунки

вівторок, 23 квітень 2024, 0:30

Прима Національного театру опери та балетуКатерина Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком Олександром Стояновим висловилася про їхні стосунки, передають Патріоти України. Вже тривалий час ходять плітки про розрив подружжя. Танцівники відмовляют...