Збіг, карма чи ще щось? Ані Лорак втратила бізнес після секс-скандалу навколо Меладзе

Податкова служба розпочала ліквідацію компанії "Ані Лорак Продакшн", яка належить українській співачці Ані Лорак. Як пише "Комсомольська правда" з посиланням на свої джерела, проблеми у артистки почалися після відвертого інтерв'ю на каналі "Росія 1", в якому вона розповіла про інтимні пропозиції продюсера Костянтина Меладзе в обмін на кар'єру та славу, повідомляють Патріоти України.

Збіг це чи ні, проте ТОВ "Ані Лорак Продакшн" дійсно "знаходиться в процесі ліквідації". Причиною нібито стала невідповідність юридичної адреси фірми і фактичної.

Журналісти звернулися до місцевого юриста, який назвав вищевказану причину "поширеним явищем", адже податкова служба вимагає, щоб кожна юрособа мала конкретну юридичну адресу, за якою фірма реально існує.

Також юрист зазначив, що в Росії часто закривали очі на подібні невідповідності. Тепер же, якщо фірма дійсно буде закрита через недостовірну адресу, Лорак загрожує ще й покарання - кілька років співачка не зможе відкривати і очолювати компанії.

На каналі "Росія 1" Ані Лорак гостювала в квітні цього року. Після ефіру чутки про домагання Костянтина Меладзе тут же потрапили до ЗМІ та соцмережі. В Україні співачку підтримала Оля Полякова, яка розповіла, що у неї також є схожа історія з продюсером.

Сам Меладзе ніяк не відреагував на слова Лорак, а от співака незабаром заявила, що її слова про продюсера "перекрутили", і що сама вона ставиться до нього "з повагою і любов'ю".

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...