Збрехала мамі: Христина Соловій вирішила розповісти в ефірі, коли у неї стався перший секс (відео)

false

Українська співачка Христина Соловій уперше розповіла, коли втратила цноту. За її словами, це сталося ще в шкільному віці, коли їй було 14 років.

Тієї ночі, коли у Соловій уперше трапився секс, вона не ночувала вдома. Наступного дня мама поцікавилася в неї, чи сталося щось серйозне, проте дівчина збрехала їй.

"Я приходжу додому, а мама мені каже: "У тебе щось серйозне сталося в житті?". Здається, це я не ночувала вдома. Я їздила на репетиторство, мала повернутися, сказала, що затримаюся, щось там набрехала", - поділилася Соловій у програмі "Люкс Фм".

Христина каже, що сексуального виховання в її родині не було, тому інтимні питання вона з мамою не обговорювала. При цьому, продовжила виконавиця, у неї з мамою дуже близькі стосунки.

Особисте життя Христини Соловій

Раніше Христина казала, що перше кохання у неї сталося 8 класі: зустрічалася зі старшокласником, у якого вже була дівчина. Однак це її не зупинило тому артистка називає перші стосунки в статусі коханки.

Також співачка розповідала на публіку про роман із Сергієм Жаданом, але Христина кинула його через іншого чоловіка (він - військовослужбовець). Зараз Жадан та Соловій не спілкуються.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...