"Зброя в руки і на передову": Тарзана, Меладзе і Агутіна "відправляють" на війну в Україну

У Росії намагаються всіляко виправдати мобілізацію громадян. На підтримку війни в Україні виступила одіозна телеведуча Дана Борисова. Вона вважає, що крім звичайних росіян, на смерть потрібно відправити і артистів, у яких є військова спеціальність, передають Патріоти України.

"Я пам'ятаю, що у Леоніда Агутіна була якась хороша бойова спеціальність. Валерій Меладзе служив в армії. Я думаю, що після скандальних висловлювань про Росію йому треба дати шанс реабілітуватися. У Меладзе для цього є всі свідчення – відправитися на фронт. Думаю, після цього громадська думка до нього зміниться. Олександр Маршал закінчував військове училище. У деяких артистів є реальні свідчення отримати повістку. Я вважаю, що це їх святий обов'язок – йти служити Батьківщині, подати приклад. І щоб тим, хто стоїть і давиться в черзі на кордоні з Казахстаном і Грузією, було соромно", - заявила Борисова.

За її словами, воювати повинні всі, хто тільки може. "Сергій Звєрєв, Тимур Батрутдінов, Тарзан. Я буду пишатися, якщо вони покажуть приклад і відправляться на фронт. Ніколи такого не було, такої мобілізації, такої гострої потреби захищати країну. І буде свинство з боку артистів - не піти, - якщо вони будуть продовжувати робити свої заяви, заробляти гроші. Які пісні, які танці, які корпоративи можуть бути в цей час? Зброя в руки і на передову, і ми всі будемо ними пишатися!",- вважає Борисова.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...