"Збирається до психіатра": Дружина Романа Сасанчина розсекретила нові подробиці їхнього розлучення

Дружина українського співака, переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина розкрила подробиці їх розставання. 24-річна Іванна на своїй сторінці в Instagram пояснила, що разом з чоловіком вони зараз переживають важкий період, але про розлучення мови поки не йде, передають Патріоти України.

За словами дівчини, вона з Ромою зараз переживають важкий конфлікт. Також дружина співака підкреслила, що поки мови про розлучення немає.

"Ні, ми з Ромою не розлучилися. У нас зараз реально серйозний конфлікт. Я сподіваюся, що це можливо виправити. Я молюся Богу. Я знаю, що ми заради нашої дитини зможемо переступити все, що зараз є. І ми впораємося з цим", – поділилася Іванна. Дівчина додала, що у сварці винні обидва. Також Іванна поділилася, що буде ходити до психолога і "копати собі всередині, що вона робить не так".

"Про це можна було б зняти цілий фільм": Сальма Гаєк і Пенелопа Крус згадали про аварійну ситуацію в літаку

понеділок, 6 травень 2024, 7:23

57-річна Сальма та 50-річна Пенелопа за два десятиліття дружби пережили чимало різних ситуацій. Пенелопа взяла у подруги інтерв'ю для останнього випуску Vogue Arabia, в якому вони згадали, як ледь не загинули в літаку, передають Патріоти України. «Одно...

Весілля року: Мільярдера Умар Камані виклав на святкування шлюбу з топмоделлю Нади Адель 20 млн фунтів стерлінгів

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

Після казкового освідчення в серпні 2021 року цими вихідними засновник бренду PLT Умар Камані та модель Нада Адель нарешті одружилися в культовому готелі Cap-Eden-Roc на півдні Франції.Засновник-мільярдер британського магазину моди PrettyLittleThing (P...