Збирався податись у фармацевти. Фіналістом "Голосу країни" став Сергій Лазановський: Чим живе 25-річний українець і його шлях до успіху (відео)

Завершився фінал Голосу країни 11. Переможцем став 25-річний Сергій Лазановський з Івано-Франківська. Хлопець був учасником команди зіркового тренера Наді Дорофєєвої. Він виконав пісню Скотта Калема - You Are The Reason і став переможцем, передають Патріоти України.ті.

Сам Лазановський народився в селі Попельники Івано-Франківської області. Любити музику його навчила мати, яка сама мріяла про велику сцену.

Після школи Сергій хотів стати фармацевтом, але пізніше все-таки вибрав для себе творчу професію і вступив до Інституту мистецтва, на кафедру сценічної майстерності.

Сім'я і родичі не сприймали серйозно його захоплення музикою, але потім хлопець довів, що це не жарти й він любить це всім серцем. Він почав добре заробляти, виступаю на весіллях, вечірках. Тоді він ще був студентом.

Після випуску з вузу Сергію відразу запропонували роботу в театрі Марії Заньковецької у Львові, але він відмовився на користь Івано-Франківська.

Потім талановитий молодий чоловік став працювати в Івано-Франківському драматичному театрі. Паралельно був телеведучим та проводив ранкові ефіри на UA:Карпати, викладав на музичній кафедрі в Університеті Короля Данила, а також у продюсерському класі Starteam. Також Сергій Лазановський був ведучим на заходах.

На проект "Голос країни" Лазановський хотів потрапити ще з другого сезону шоу. Він мріяв бути в команді співачки Тіни Кароль.

На сліпих прослуховуваннях він виконав пісню You Are The Reason співака Calum Scott, розгорнувши до себе двох зіркових тренерів - Олега Винника і Надю Дорофєєву. У команді Кароль вже не було місць і Лазановський пішов до Дорофєєвої.

Ось пісня, яка принесла удачу хлопцеві. Її він співав на сліпих прослуховуваннях і в фіналі. "Я не міг подумати, що я пройду у фінал", - говорив раніше Сергій.

Сергій Лазановський- "You Are The Reason"

DOROFEEVA feat Сергій Лазановський - "Два кольори"

Сергій Бабкін feat Сергій Лазановський

Джерело: РБК-Україна

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...