"Здатися - не варіант": Притула надіслав осоромленому Ілону Маску книгу з історії України

Український волонтер і шоумен Сергій Притула після скандальних твітів винахідника і мільярдера Ілона Маска надіслав йому підручник з історії України, передають Патріоти України.

Книга "Історія Держави Української" Романа Піняжка англійською мовою уже в дорозі до Маска. Про це Притула написав у Twitter.

"Книга з історії України Романа Піняжка вже в дорозі до Ілона Маска. Сподіваюся, це допоможе вам зрозуміти, чому здатися російській імперії зла – не варіант для українців!" – йдеться у повідомленні.

Притула ще на початку жовтня відкрив збір коштів на цю книгу разом з блогером Ігорем Лаченковим. Українці зібрали 2,3 мільйони гривень. Решту грошей, яка залишилася після придбання книги, волонтер пообіцяв витратити на рації Motorola R7 для Збройних сил України.

Twitter Serhiy Prytula

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...