"Здійснення моєї маленької мрії": Анна Трінчер лягла під ніж пластичного хірурга

Анна Трінчер. Фото:annatrincher_official/instagram.Актриса та співачка Анна Трінчер не оминула увагою загальний модний тренд серед зірок та зробила пластичну операцію із збільшення грудей, передають Патріоти України.

Як повідомляє Telegram-канал Muzvar, Трінчер тепер може похвалитися третім розміром грудей. Реабілітація після операції затягнеться щонайменше на три тижні.

Про запланований візит до пластичного хірурга Анна розповіла фанатам 10 січня. «Чекаю дуже важливого дня в моєму житті та здійснення моєї маленької мрії», — написала вона в Instagram. Раніше Трінчер розповідала, що у неї виявили фіброаденому (доброякісне ущільнення) у молочній залозі, тому пластичну операцію було вирішено поєднати з видаленням новоутворення.

Нагадаємо, за останній рік багато відомих Instagram-персон і зірок шоу-бізнесу звернулися до пластичних хірургів з приводу зміни форми грудей. Набутим четвертим розміром похвалилася блогерка-мільйонниця Софія Стужук. У її колеги Саші Пустовіт зараз груди третього розміру. А російська співачка Ірина Дубцова, навпаки, вирішила зменшити пишний бюст і показала, як виглядає після операції.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...