Здійснив заповітну мрію: Дзідзьо відкрив піцерію та сам готував страву (фото)

Лідер гурту DZIDZIO Михайло Хома, він же Дзідзьо нарешті здійснив свою мрію, інформують Патріоти України.

Так, артист зізнається, що обожнює готувати. Він завжди мріяв нагодувати всіх своєю їжею. Тому Дзідзьо вирішив відкрити власну піцерію DZIDZIO PIZZA.

"Я дуже люблю готувати, особливо годувати своїх друзів та близьких! Моя мрія - нагодувати всіх! А що може бути смачніше і ситніше улюбленої всіма піци?" - говорить співак.

Замовити страву вже можна в 16 містах України. Наразі меню закладу складається з 9 різних видів піц, які готуються за особливим рецептом. "Ми разом з талановитою командою вклали всю свою душу і любов", - поділився артист.

До слова, артист навіть сам долучився до приготування піци.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...