Зефір з шоколадом: Адель вперше розповіла про знайомство з бойфрендом (фото)

Популярна британська співачка Адель розповіла про знайомство з бойфрендом. Так, артистка вперше за п'ять років дала інтерв'ю та поділилася історіями з життя. Зокрема, у журналі Vogue артистка розповіла, що зустрілася із Річем Полом на вечірці, передають Патріоти України.

"Він завжди був поруч, я просто не бачила його. Я була трохи п'яна. Я сказала: "Ти хочеш укласти контракт зі мною? Тепер я спортсменка". Він танцював. Всі інші чоловіки просто сиділи склавши руки, а він танцював", – пригадала зірка.

Адель додала, що всі побачення, які були до Пола, були жахливими. За її словами, чоловіки ненавиділи, коли люди бачили їх поруч з Адель на вулицях. Артистка додала, що Річа це не бентежить і він "кумедний та розумний".

Прокоментувала артистка і розлучення з колишнім чоловіком Саймоном Конеккі. Адель зізналася, що їй було соромно, оскільки співачку вчили "продовжувати зберігати шлюб".

"Коли мені було 30 років, моє життя розвалилося. Просто мені це більше не підходило. Я просто пливла за течією і не була щасливою. Ніхто з нас не зробив нічого поганого і не заподіяв шкоди. Я просто думала про те, що хочу, щоб син бачив, як я кохаю по-справжньому і як кохають мене. Це дійсно важливо для мене. Відтоді я перебувала в пошуках справжнього щастя", – зізналася артистка.

Не оминула знаменитість і теми свого екстремального схуднення. Як розповіла зірка, вона не мала на меті худнути, а почала тренуватися через тривожність. "На тренуваннях я почала почуватися краще. Мова ніколи не йшла про те, щоб схуднути. Йшлося про те, щоб ставати сильнішою і приділяти якомога більше часу собі кожного дня без телефону. Я звикла до цього. Я тренуюся два або три рази на день. Вранці я роблю силові вправи, а вдень я зазвичай займаюся хайкінгом або боксом, ввечері я роблю кардіо. Я займаюся з тренером", – додала вона.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...