"Згадай, як тебе вилизували, дурня": Єфросиніна розповіла, як Кіркоров канючив ролі у Зеленського

Ведуча Маша Єфросиніна розповіла, як російський співак Філіп Кіркоров випрошував у нинішнього президента України Володимира Зеленського ролі у фільмах, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Наталії Мосейчук вона обурилася, що в мирні часи Кіркоров активно гастролював по Україні, давав тут безліч концертів, його обожнювали українці, він знімався в наших мюзиклах і фільмах.

Виявляється, Кіркоров дуже наполегливо просив Зеленського, у якого була виробнича компанія, знімати його в своїх фільмах:

"Кіркоров знімався в кіно. Його ніде взагалі не знімали у фільмі, як компанія нашого нинішнього президента. Мені Володимир Олександрович сам свого часу розповідав, що "під Філіпа ми пишемо ролі, тому що він дзвонить, виписує, ви ж там не забудьте мене взяти, покликати, я ж не зможу без вас", - розповіла ведуча. Вона підкреслила, що Кіркоров знявся у всіх комедіях.

"Йому хоч і маленьку, але роль писали. Він же просто як прилипало, як банний лист на жопі, тому що його в цю Україну просто вабило. Ти пернатий індик, що ж ти городиш? Яке до біса звільніть Віктора? Що тобі зробили? Куди тобі вдули газ маразматичний. Ти ж згадай, як тебе тут вилизували, дурня", - сказала емоційно Маша.

"Нас привезли до відділку": Відома українська співачка шокувала, як ледь не сіла до в'язниці через контрабанду

вівторок, 7 травень 2024, 17:25

Українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, шокувала, як її ледь не посадили до в'язниці через контрабанду, передають Патріоти України. Артиста стала героїнею нового випуску шоу "Пісня мого життя", дерозповіла про своє складне дити...

Стався конфуз: Аlyona Аlyona впала на сцені просто під час генеральної репетиції "Євробачення-2024"

вівторок, 7 травень 2024, 10:30

Українські співачки Аlyona Аlyona і Jerry Heil вийшли на генеральну репетицію свого конкурсного номеру на "Євробаченні-2024" у Мальме, Швеція, передають Патріоти України. Так, неочікувано посеред виступу на сцені трапився конфуз. Реперка Аlyona Аlyona ...