"Згадай про своїх синів, Тітні!": Фани присоромили Брітні Спірс через нове відверте фото

Брітні Спірс. Фото: britneyspears/Instagram.

У Мережі критикують американську співачку Брітні Спірс, яка продовжує публікувати на своїй сторінці в Instagram відверті кадри, передають Патріоти України.

На цей раз 39-річна артистка розмістила фото, на якому позує з оголеними грудьми. У публікації Спірс розкритикувала пластичні операції і лікарів, які їх пропонують.

«Що за справи з усіма цими консультаціями щодо поліпшення тіла? Це тільки мене чи когось ще ображає подібний досвід? Може, я занадто чутлива, але, в будь-якому випадку, я швидше скинусь з обриву, ніж буду вислуховувати доктора, який розповідає мені, що не так з моїм тілом», - написала співачка під голим фото.

У коментарях фоловери розкритикували Спірс за те, що вона занадто часто публікує в Мережі відверті кадри, демонструючи своє оголене тіло: «Ну скільки можна?», «Згадай про своїх синів, Тітні», «Ну все, з мене вистачить, я відписуюся», «Ми втомилися від цього», «Тітні увійшла в чат», «Хлопці, заберіть у неї телефон» , «Як можна говорити, що вона в порядку? Ви тільки подивіться на її пости!», «Якась порнографія, а не аккаунт зірки», «Набридла зі своїми голими принадами», - пишуть в коментарях.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...