"Згадай про своїх синів, Тітні!": Фани присоромили Брітні Спірс через нове відверте фото

Брітні Спірс. Фото: britneyspears/Instagram.

У Мережі критикують американську співачку Брітні Спірс, яка продовжує публікувати на своїй сторінці в Instagram відверті кадри, передають Патріоти України.

На цей раз 39-річна артистка розмістила фото, на якому позує з оголеними грудьми. У публікації Спірс розкритикувала пластичні операції і лікарів, які їх пропонують.

«Що за справи з усіма цими консультаціями щодо поліпшення тіла? Це тільки мене чи когось ще ображає подібний досвід? Може, я занадто чутлива, але, в будь-якому випадку, я швидше скинусь з обриву, ніж буду вислуховувати доктора, який розповідає мені, що не так з моїм тілом», - написала співачка під голим фото.

У коментарях фоловери розкритикували Спірс за те, що вона занадто часто публікує в Мережі відверті кадри, демонструючи своє оголене тіло: «Ну скільки можна?», «Згадай про своїх синів, Тітні», «Ну все, з мене вистачить, я відписуюся», «Ми втомилися від цього», «Тітні увійшла в чат», «Хлопці, заберіть у неї телефон» , «Як можна говорити, що вона в порядку? Ви тільки подивіться на її пости!», «Якась порнографія, а не аккаунт зірки», «Набридла зі своїми голими принадами», - пишуть в коментарях.

"Була 20 років на дієтах. Все маркетинг": Тіна Кароль розкрила свій секрет чудової форми

вівторок, 19 березень 2024, 11:30

Співачка Тіна Кароль поділилася своїм секретом чудової фізичної форми та стрункості, передають Патріоти України. Відповідаючи на запитання прихильників в інстаграмі, артистка чесно зізналась, що зневірилась в дієтах. Каже, що тепер дозволяє собі все. А...

"Моїм пріоритетом був мій дім, моя родина": Шакіра розповіла про жертви, на які пішла заради Жерара Піке

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

Відома співачка Шакіра, яка болісно пережила скандальне розставання з футболістом Жераром Піке, розповіла про жертви, на які пішла заради стосунків з ним. Про це пише видання Daily Mail, передають Патріоти України. Виявилося, що зірка тоді вирішила пос...