"Зганьбилася на всю країну": Злату Огневич звинуватили в самопіарі на "Холостячці"

Співачка і головна героїня телешоу Холостячка Злата Огневич зіткнулася з критикою після свого фінального рішення в романтичному проекті. Навіть через тиждень після фіналу шоу багато глядачів і підписників Злати в Instagram незадоволені тим, що вона вибрала Андрія Задворного, а не Дмитра Шевченка. зазначають Патріоти України.

За словами користувачів мережі, співачка була не щира у своєму виборі, оскільки протягом останніх випусків проявляла увагу саме до Діми.

"Прийшла на шоу не за піаром! А тільки шоу закінчилося, стала курси продавати, а де ж любов?", "Знатно Злата звичайно себе антипропіарила. "Просто всі люди повірили в казку, в щиру любов своїх героїв Злати і Діми, так нам піднесли всі почуття. А в підсумку - всіх обдурили. Казки немає, принц не той", "Для чого потрібно було дозволяти себе лапати, сама до Дімі лізла. Зганьбилася на всю країну", - пишуть в коментарях під постом Огневич.

Але таку позицію поділяти не всі - деякі користувачі Мережі стали на захист Холостячки аргументуючи це тим, що її вибір у фіналі - виключно її бажання.

"Який день читаю коментарі. Всі знають як треба правильно жити Златі, кого вибирати ... Люди, ви серйозно вирішили, що маєте право, робити вибір за людину? І вказувати як їй треба себе вести ? Ви що?З чого ви взяли що людина повинна відповідати Вашим очікуванням? Стільки негативу, бруду і образ ллється. Зупиніться! Будьте добрішими, якщо людина публічна це не означає що його можна ображати, принижувати...Ну висловіться конструктивно без образ, принижень ... займіться своїм життям кінець кінцем", - писали під постом співачки.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...