"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України.

Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона вже виплатила всі необхідні компенсації. До слова, водійські права у Квіткової не забрали. Однак, попри це блогерка стала їздити з особистим водієм через щільний робочий графік.

"Все закінчилося згідно з законом України. До мене претензій немає. Я виплатила все по закону. У мене є водій. У мене є права, але є дуже багато роботи, тому комфортніше з водієм", - розповіла блогерка в інтерв'ю "Люкс ФМ".

Нагадаємо, Даша Квіткова наприкінці серпня 2023 року потрапила в масштабну ДТП за участі трьох елітних автівок у Києві. Зокрема, у Святошинському районі столиці блогерка за кермом Lexus, який, до речі, був у неї на тест-драйві, зіткнулася на перехресті з Ford Mustang, Tesla, Toyota Land Cruiser. У результаті одна з пасажирок травмувала руку. У грудні відбулося судове засідання, де знаменитість було визнано винною у скоєнні аварії.

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...