"Згоріло все, постраждала техніка": Олександр Положинський потрапив під обстріл на передовій

Екслідер гурту "Тартак" Олександр Положинський, який служить в лавах ЗСУ на передовій, потрапив під ворожий обстріл. Як розповів Олександр Положинський на сторінці у Facebook, його батальйон був обстріляний російськими окупантами, передають Патріоти України.

На щастя, всі побратими Положинського та сам артист цілі та неушкоджені. Чого не скажеш про їхню техніку та автомобіль. За словами музиканта, згоріло абсолютно все і постраждала техніка:

"Згорів автомобіль з речами. В мене та ще в багатьох хлопців згоріло все, в інших - лише частина речей. Добряче постраждала також наша техніка - автомобілі та генератори. Щось знищене, щось виведене із ладу, щось тримається з останніх сил", - розповів Положинський.

Він звернувся по допомогу до шанувальників, аби вони допомогли зібрати кошти на необхідні речі на фронті:"Якщо хтось із волонтерів готовий чимось поділитися - пишіть, будь ласка, в приват. Навчений попереднім досвідом спробую скласти списки того, що й кому потрібно, а отримане потім розподіляти згідно складених списків. На своїх рахунках зберіг ще чимало надісланих вами раніше коштів, але їх усіх і близько не вистачить, щоби покрити зараз усі потреби - мої особисті та всього підрозділу. І, так, ми вже не на фронті, тому ви знаєте, хто перший в черзі. Ми собі потрошки, вірю, доберемо", - повідомив Положинський.

Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...

"Обов'язково відбудеться": Тарас Тополя прокоментував проведення обіцяного концерту в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 11:22

Поки Олена Тополя освоює вогнепальну зброю, її чоловік, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас був змушений коментувати ситуацію з концертом в Криму, який він обіцяв провести 23 серпня 2024 року на стадіоні "Авангард", і квитки на який можна придбати онлайн. ...