"Згортайте своє продажне шоу": Глядачі обурюються через поразку на "Танцях з зірками" Харлан і Дікусара і присудження перемоги рідному для "Плюсів" актору Логаю

Артур Логай та Анна Кареліна з кубком "Танців з зірками"

У п'ятому сезоні "Танців з зірками" переміг Артур Логай, якого судді з самого початку називали своїм фаворитом. Натомість глядачі обурюються через поразку Харлан і Дікусара, а саме шоу називають продажним, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24 канал.

За результатами голосування суддів і глядачів кубок "Танців з зірками" виборов Артур Логай з партнеркою Анною Кареліною. На головний паркет країни він прийшов без жодного танцювального досвіду, а за 13 прямих ефірів став "майстром підтримок". Усе тому, що пара буквально жила в павільйоні, вдень і вночі відточуючи постановки.

Своєю перемогою Артур Логай довів, що можливо все, якщо вірити в себе, у свою мрію та йти крізь труднощі на шляху до неї.

Артур Логай та Анна Кареліна – переможці


Реакція мережі на перемогу Артура Логая на "Танцях з зірками"

Упродовж останніх трьох місяців Артура Логая та Анну Кареліну шалено підтримували в мережі, захоплюючись їхніми підтримками та технікою. Однак після перемоги на цю пару звалився нещадний хейт. На диво, у мережі більше обурюються їхньою перемогою, аніж вітають з тріумфом.

У коментарях шоу "Танці з зірками" називають продажним, суддів звинувачують у тому, що підсуджували Логаю й занижували бали Ользі Харлан і Дмитру Дікусару.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...