Згуртувалися непримиренні конкурентки: Софія Ротару підтримала Аллу Пугачову


Російська співачка Алла Пугачова відвідала похорон першого і єдиного президента СРСР Михайла Горбачова. Після церемонії прощання вона написала йому невелику епітафію, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в Instagram Примадонна розповіла, що оплакує Горбачова і вважає його смерть величезною втратою. Вона також висловила надію на швидке завершення війни, привівши в приклад принцип ненасильства, який сповідував Горбачов.

Її думка виявилася не надто популярною. Не багато занменитостей наважилися публічно підтримати завуальовану критику нинішньої кремлівської влади.

Однак свою солідарність Пугачовій висловила Софія Ротару. Незважаючи на те, що довгий час вони боролися між собою за право називатися головними зірками естради, у важку хвилину співачкам вистачило мудрості закопати сокиру війни.


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...