Жадан звернувся до Соловій вперше після розриву через зраду співачки і заінтригував фанатів

Відомий український поет та співак Сергій Жадан вперше публічно звернувся до своєї ескобраниці, виконавиці Христини Соловій, з якою розійшовся через зраду з її боку. У коментарях під іронічним постом артиста, де він розмістив скриншот заголовка із російського сайту: "Зниклий Сергій Жадан повернувся додому після трудового рабства", колишні коханці обмінялися доволі теплими словами, передають Патріоти України.

Неочікувана взаємодія зірок викликала бурхливу реакцію у аудиторії, що почала підозрювати знаменитостей у возз'єднанні. У соцмережі X 50-річний музикант підігрів інтерес фанатів, які назвали зірок "гарною парою".

Христина Соловій коротко прокоментувала глузливий допис співака: "Пахне новими віршами", на що отримала доволі несподівану відповідь: "Світ давно не змінюється, ніжна моя".

Шанувальники творчості лідера гурту "Жадан і Собаки" емоційно відреагували на звернення артиста до своєї ексдівчини. Вони жартівливо застерегли письменника від поновлення стосунків із молодшою виконавицею.

"Пане Сергію, це пастка".

"Воно вам треба? Подумайте".

"Тримайте себе в руках, не наступайте знову на ті ж граблі".

Проте знайшлися і ті, хто, ймовірно, досі не втрачає надію на возз'єднання зірок. Один із підписників зазначив, що вважає виконавців досить гарною парою, на що Сергій Жадан відповів: "Знаю, що думаєте".

Жадан звернувся до Соловій вперше після розриву через зраду співачки і заінтригував фанатів

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 19:09

Відомий український поет та співак Сергій Жадан вперше публічно звернувся до своєї ескобраниці, виконавиці Христини Соловій, з якою розійшовся через зраду з її боку. У коментарях під іронічним постом артиста, де він розмістив скриншот заголовка із росі...

"У нас демократія, тож будь-хто може спробувати": Фронтмен гурту "Антитіла" Тополя зізнався, чи має політичні амбіції

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 11:45

Український музикант та військовослужбовець Тарас Тополя, який зараз займається волонтерською та громадською діяльністю, поділився, чи планує піти в політику. Про це він сказав в інтервʼю "24 каналу", передають Патріоти України. Лідер гурту "Антитіла" ...