Жінка, над котрою не владний вік: 63-річна Шерон Стоун в облягаючому платті вразила Монако (фото)

Голлівудська зірка і головний секс-символ світового кінематографа - Шерон Стоун - відвідала прем'єру нового фільму про Джеймса Бонда в Монако. Фото з події зірка запостила у своєму блозі мережі Instagram, передають Патріоти України.

Актриса прийшла на прем'єру в сріблястій сукні трохи нижче колін від Dolce&Gabbana, зшитій з тканини, що переливається. Вона облягала, як і раніше струнку, фігуру зірки по всій довжині і зробила образ Шерон блискучим у всіх сенсах. Доповнили вбрання масивні сережки-кільця, велике кільце з зеленим каменем, сріблястий клатч з візерунками в одній руці і біла крихітна сумочка - в іншій. Актрисі зробили недбалу укладку і яскравий макіяж.

Шерон із задоволенням позувала на червоній доріжці події і просто світилася від щастя. Зірка виглядала настільки розкішно, що фанати не могли стримувати своїх емоцій. Вони залишили під постом Стоун багато приємних слів і захоплених коментарів.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...