"Жінка, в якої багато енергії": Мендель похвалилася фігурою в обтислій сукні із нестандартним декольте (фото)

Експрессекретарка президента України Володимира Зеленського, Юлія Мендель, показала в Instagram нову світлину із фотосесії, передають Патріоти України.

На фото вона постала на тлі білої стіни в елегантній чорній сукні міді з цікавим вирізом на одному плечі. Вбрання ідеально підкреслило струнку фігуру Юлії.

Сукню вона скомбінувала з бежевими човниками на шпильках. Волосся її було зібране у гладкий пучок, а в макіяжі акцент зроблений на червоній помаді. Вуха Мендель прикрасила довгими сережками. Такий аутфіт дуже личить Юлії.

"Яку жінку вважають красивою? Ту, що має багато енергії", - написала під світлиною Мендель.

Раніше вона виклала селфі, на якому продемонструвала обличчя без макіяжу. І без мейку Юлія має гарний вигляд.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...