"Життя йде": Наталка Денисенко дала поради дружинам воїнів ЗСУ та зізналася, як підтримує іскру в стосунках із чоловіком

Українська акторка кіно та дубляжу Наталка Денисенко розповіла про те, як підтримує чоловіка-військовослужбовця. Як відомо, коханий зірки – актор Андрій Федінчик – боронить Україну на фронті з моменту повномасштабного вторгнення Росії, передають Патріоти України.

За словами артистки, не можна ставити своє життя на паузу. "Не можна сидіти й чекати, от коли твій чоловік повернеться, тому що життя – воно йде. Плюс є відповідальність – це дитина, ти маєш працювати, маєш робити, і якщо сидіти й думати постійно про те, що ти одна, то це повний деструктив буде", – розповіла знаменитість ведучим Weekend Show на телеканалі М1.

Денисенко радить зануритися у себе, змінити фокус на особисте "Я". Також варто направити енергію на благополуччя своєї родини. "Куди йде наша увага й енергія, там іде зростання", – зазначила вона, додавши, що всі процеси у сім'ї переросли в "онлайн".

Зокрема й інтимні моменти між подружжям. "Я втомлююсь там, на роботі, але я приходжу додому й така думаю – треба Федінчику обов'язково відправити фотку", – ділиться акторка. Виховні процеси з сином батько проводить теж по телефону. Однак іноді, зізнається Наталка, син не завжди сприймає повчання тата серйозно.

"Намагаюся якось підтримувати всіма способами... І я змінююся, і він змінюється, і от зараз ми були теж на відпочинку, і він каже: "Наталко, як ти змінилася?" І я по ньому бачу, що він уже став зовсім іншим, – зізналася зірка. – Ніхто з нас не стоїть на місці…"

Знаменитість закликає працювати над стосунками: "У нас таке суспільство, і ми в такій ситуації перебуваємо, що нам не тільки треба берегти свою країну, а й одне одного, і наші сім'ї, і наші стосунки".

"Я не знаю, чи змогла би так": Українська акторка розповіла, як Алла Пугачова здивувала всіх на зйомках у Києві

неділя, 8 вересень 2024, 7:20

Українська акторка Тетяна Шеліга, яка свого часу брала участь у створенні музичного фільму "За двома зайцями" за мотивами однойменної п'єси Старицького, розповіла, як вела себе на зйомках в Києві російська співачка номер один Алла Пугачова Вона виконув...

"Життя йде": Наталка Денисенко дала поради дружинам воїнів ЗСУ та зізналася, як підтримує іскру в стосунках із чоловіком

субота, 7 вересень 2024, 17:45

Українська акторка кіно та дубляжу Наталка Денисенко розповіла про те, як підтримує чоловіка-військовослужбовця. Як відомо, коханий зірки – актор Андрій Федінчик – боронить Україну на фронті з моменту повномасштабного вторгнення Росії, передають Патріо...