"Життя не перестає дивувати": Легендарний екс-форвард Динамо пояснив агресію тандему Путін-Лукашенко

Колишній нападник київського "Динамо" Олег Саленко поділився своєю думкою про війну, яку розв'язала Росія на території України, передають Патріоти України.

Легендарний нападник вважає, що головна проблема РФ в тому, що Путін занадто довго перебуває при владі і вже "втратив голову". Таку ж думку Саленко висловив і про Лукашенка.

"Життя не перестає дивувати. Ось в 1990-х, ще в Петербурзі, я чув ро охоронця мера Собчака. І ось цей колишній охоронець 22 роки очолює країну з ядерною зброєю.

22 роки. Зрозуміло, він давно втратив голову. Як і Лукашенко, правлячий Білоруссю 28 років. Правильно зробили американці ще кілька сотень років тому: два терміни, вісім років відсидів - і пока. Випробування владою ніхто не проходить", - сказав Саленко в інтерв'ю виданню FanDay.

"Нас привезли до відділку": Відома українська співачка шокувала, як ледь не сіла до в'язниці через контрабанду

вівторок, 7 травень 2024, 17:25

Українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, шокувала, як її ледь не посадили до в'язниці через контрабанду, передають Патріоти України. Артиста стала героїнею нового випуску шоу "Пісня мого життя", дерозповіла про своє складне дити...

Стався конфуз: Аlyona Аlyona впала на сцені просто під час генеральної репетиції "Євробачення-2024"

вівторок, 7 травень 2024, 10:30

Українські співачки Аlyona Аlyona і Jerry Heil вийшли на генеральну репетицію свого конкурсного номеру на "Євробаченні-2024" у Мальме, Швеція, передають Патріоти України. Так, неочікувано посеред виступу на сцені трапився конфуз. Реперка Аlyona Аlyona ...