Життя пішло шкереберть після Дорофеєвої: "Позитив" вперше розповів, як його змінило розлучення

Фото інстаграм "Позитива"

Український співак POSITIFF, справжнє ім'я якого Олексій Завгородній, вперше зізнався, як його змінило розлучення з колишньою дружиною Анною Андрійчук. Про це чоловік розповів виданню Viva!

"Кілька років тому у мене був трансформуючий досвід розлучення з колишньою дружиною. Ми розійшлися достатньо спокійно та з розумінням, але я для себе зробив багато висновків", - наголосив співак.

Він додав, що це був складний період для нього, але він приніс позитивні зміни.

"Це була довга робота над собою. Я проаналізував свої помилки, усвідомив в яких ситуаціях я мав рацію", - сказав Завгородній.

Далі зазначив, що тепер, в нових стосунках, він точно не буде робити минулих помилок.

"Зараз у нових стосунках я зовсім інша людина. Я став більш свідомий, уважний та спокійний. Я навчився коректно будувати діалог, бо вірю, що здорова комунікація - це головне", - наголосив співак.

Нагадаємо, "Позитив" був одружений з дизайнеркою Анною Андрійчук. Вони прожили разом більше 10 років. Проте у 2020 році пара оголосила про розлучення. Олексій раніше говорив, що має нові стосунки, які можуть закінчитися весіллям. Ім'я коханої співак не називає, лише говорить, що вона працює з дітьми.

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...